Yılın Seçilmiş Ürünleri 2018 sahiplerini bekliyor

Yılın Seçilmiş Ürünleri 3’üncü kez sahiplerini buluyor

1987’den günümüze kadar 40 ülkede 3.5 milyar tüketiciye ulaşan ve Türkiye’de 3’üncü kez düzenlenecek “Yılın Seçilmiş Ürünü” programı kapsamındaki Tüketici İnovasyon Ödülü 2018 kazananları, 3 Mayıs 2018 Perşembe günü gerçekleştirilecek ödül töreniyle sahiplerini bulacak. Üretici firmalar ve perakende, medya ve araştırma sektörünün önde gelen yöneticilerini bir araya getirecek ödül töreninde, araştırma şirketi Nielsen’in 4 bin tüketici ile yüz yüze görüşerek yaptığı anketler sonucunda kazanan şirketler ve ürünleri açıklanacak.

Yılın Seçilmiş Ürünü programını üçüncü kez Türk tüketicileriyle buluşturmaktan büyük heyecan duyduklarını ifade eden Yılın Ürünü Türkiye Kurucusu Çiğdem Micozkadıoğlu, “Yılın Seçilmiş Ürünü, 1987 yılından beri tüketicilerin görüşlerini değerlendiren tamamen tüketici odaklı bir program. Yıl içinde toplam 40 ülkede düzenlenen, ülkemizde ise bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek, Yılın Seçilmiş Ürünü programıyla, tüketicilerle yüz yüze görüşerek yaptığımız anketler sonucunda kazanan inovatif ürünlerini açıklayacağız. Böyle şeffaf bir seçim ve bu seçimlerin ödüllendirilmesi süreci hem markalar hem de tüketiciler için oldukça faydalı ve geliştirici bir araç olacak” dedi.

Bilgi: Yılın Seçilmiş Ürünleri Ödül Töreninin iletişim ve basın iletişimi süreçleri, halkla ilişkiler ve dijital pazarlama ajansı Ajans Dijital Kalem tarafından yürütülüyor.

bir yorum bırakın