Generali Sigorta, Barbaros Plaza’da çalışmalarını sürdürecek

Halkla ilişkiler ve dijital pazarlama ajansı Ajans Dijital Kalem’in müşterileri arasında yer alan, Türkiye’de 150 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve dünyanın önde gelen sigorta kuruluşlarından olan Generali Sigorta Generali Sigorta, 185 çalışanıyla birlikte, yenilikçi ve yeniden tasarlanan ofis konseptine geçti.

Generali Sigorta, sigortacılık sektöründe ezber bozacak yeniliklerini sunmaya hazırlanırken “Bildiğin Gibi Değil” mottosu ile yaşadığı dönüşümün ilk adımı olarak ofis ve çalışma ortamını yeniledi. Geçtiğimiz yıllarda Şişli ve Beşiktaş’ta yer alan iki ayrı ofisinde paydaşlarına hizmet sunan Generali, bundan sonra Beşiktaş Dikilitaş’ta bulunan Barbaros Plaza’da çalışmalarını sürdürecek. Tamamını Generali Sigorta çalışanlarının hayal ettiği ve tasarladığı ofisler; her alanın esnek kullanımına imkân tanıyan mobil ve modern planlaması ile daha fazla toplantı odası, alternatif çalışma ve dinlenme alanları, temiz masa ve kâğıtsız politikalarla desteklenen daha yeşil ve çevre dostu özellikleriyle dikkat çekiyor.

22 Şubat Perşembe günü 185 Generali çalışanın katıldığı özel bir buluşmayla resmi açılışının yapıldığı ofis, her köşesinden izlenebilen İstanbul Boğazı ve Tarihi Yarımada manzarası, tamamen açık ofis ortamı ve modern sosyal alanlarıyla ayrıcalıklı bir çalışma ortamı sunuyor.

bir yorum bırakın