Enka Systems Yeni Genel Müdür Yardımcısı

Enka Systems’a yeni Genel Müdür Yardımcısı.

Halkla ilişkiler ve pazarlama ajansı Dijital Kalem’in iletişim danışmanlığı hizmeti sunduğu Enka Systems’ta Genel Müdür Yardımcılığı görevine, telekom, bilgi teknolojileri ve yazılım alanlarında satış deneyimi ve uzmanlığı bulunan Tolga Şentürk getirildi.

Büyük ölçekli ve global düzeyde inşaat, madencilik ve enerji sektörlerinde operasyonlar yürüten şirketlerin yazılım ihtiyaçlarını karşılayan Enka Systems’ta Genel Müdür Yardımcılığı görevine Tolga Şentürk getirildi. Telekom, bilgi teknolojileri ve yazılım alanlarında satış deneyimine ve uzmanlığa sahip Şentürk, Enka Systems’in direk satış, kanal satış ve iş geliştirme alanlarının işleyişinden sorumlu olacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden mezun olan, İstanbul Teknik Üniversitesi ve University of Exeter’den Executive MBA yüksek lisansına sahip Tolga Şentürk’ün 20 yılın üzerinde telekom, bilgi teknolojileri ve yazılım konusunda satış deneyimi ve uzmanlığı bulunuyor. Şentürk, geçmiş yıllarda Nortel, Ericsson, Telenity, BEA, Borusan Telekom, Vodafone, British Telekom gibi yerli ve yabancı çok uluslu şirketlerde satış ve iş geliştirme alanlarında yöneticilik yaptı. Evli ve iki çocuk babası olan Şentürk, iyi derecede İngilizce ve Flamanca’nın yanı sıra orta seviyede Almanca dil bilgisine sahip.

Detaylı bilgi için:

Halkla ilişkiler ve dijital pazarlama ajansı Ajans Dijital Kalem

bir yorum bırakın