Eleman.net iletişim ajansını seçti

Şirketlerin aradığı elemanı, iş arayanların ise aradığı işi bulduğu Türkiye’nin istihdam kaynağı Eleman.net, tüm iletişim çalışmaları için Ajans Dijital Kalem ile anlaştı.

2005 yılında faaliyete başlayan ve kurulduğu günden bu yana şirketlere aradığı nitelikli elemanı, çalışanlara ise aradığı işi sağlayan Türkiye’nin istihdam kaynağı Eleman.net, iletişim ajansını seçti. Kolay kullanımı, hızlı altyapısı ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile 300.000 üye şirket ve 10 milyondan fazla iş arayana hizmet veren Eleman.net; markanın büyüyen, hem
şirketlere hem de beyaz ve mavi yaka başta olmak üzere çalışma hayatındaki tüm kesimlere fayda sunan yeni yüzünün ve sağlanan benzersiz olanaklarının iletişimi özelinde Ajans Dijital Kalem’den destek alacak.

Her sektör ve pozisyondaki adaylar için binlerce iş ilanı ve kariyer fırsatı, eleman arayanlar için milyonlarca aday sunan Eleman.net’in yeni iletişim ajansı Ajans Dijital Kalem; genç ve dinamik ekibiyle, iletişim danışmanlığı, dijital PR, dijital pazarlama ve sosyal medya yönetimi alanlarında hizmet sunuyor.

bir yorum bırakın