Coronavirus için 100 milyon Euro fon

Pazarlama, dijital pazarlama, halkla ilişkiler (PR) ve içerik üretimi ajansı Ajans Dijital Kalem’in iletişim danışmanlığı sunduğu Generali Sigorta’nın Merkez Yönetim Kurulu, son dönemlerde tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs (Covid-19) için olağanüstü uluslararası fon oluşturulmasını onayladı. Fon kapsamında İtalya, acil durum için derhal 30 milyon Euro’ya kadarlık meblağdan yararlanacak. Fon ayrıca virüsten etkilenen diğer ülkelerdeki ekonomik toparlanmanın yeniden başlatılmasına da yardımcı olacak.

Assicurazioni Generali Yönetim Kurulu, Gabriele Galateri di Genola başkanlığında gerçekleşen toplantının ardından, uluslararası düzeyde Covid-19 virüsüne mücadeleye adanmış 100 milyon Euro’ya kadar Olağanüstü Uluslararası Fon oluşturulmasını onayladı. Oluşturulan fon öncelikle İtalya’ya yardım edecek ancak Generali’nin faaliyet gösterdiği diğer ülkelere de acil yardım sunacak ve orta vadede etkilenen ülkelerdeki ekonomik toparlanma çabalarını desteklemeyi amaçlayacak. Generali çalışanları da fona bağışta bulunabilecek

Assicurazioni Generali Yönetim Kurulu Başkanı Gabriele Galateri di Genola ve Generali Grup CEO’su Philippe Donnet fon hakkında şunları söyledi: “Bu olağanüstü fonla Covid-19’in yarattığı acil duruma anında yanıt vermek için derhal bir kaynak havuzu oluşturduk. Generali, hem sağlık krizi hem de ekonomik krizle yüzleşmek için uluslararası toplumda lider olmak istiyor. Hepimiz bu savaşta mücadele etmek için birlikte çalışmak zorundayız. Biz, hem İtalya hem de Avrupa tarihinin bir parçasıyız ve mirasımıza paralel olarak, herkesin refahtan yararlanması için elimizden gelen her şeyi yapacağız”.

bir yorum bırakın